IMG_3778---kopie

Onze medewerkers José Klaassen en Arnold Bouman

José Klaassen

José Klaassen

Ik ben José Klaassen, 40 jaar oud. Opgegroeid in Horst en inmiddels al geruime tijd woonachting in Hegelsom. Ik ben in 1996 begonnen als installatiemonteur bij een klein installatiebedrijf in Horst. Na het behalen van de diploma’s ben ik begonnen bij een groter installatiebedrijf. De droom om zelfstandig ondernemer te worden heb ik 15 jaar geleden verwezenlijkt.

Na enige jaren heb ik besloten om me te gaan specialiseren, omdat ik niet van alles een beetje, maar van een beetje alles wilde weten.

Ik ben begonnen met de complete W-installaties voor met name de woningbouw; denk hierbij aan gas, water, CV en ventilatie. Na enige jaren heb ik besloten om mij te gaan specialiseren omdat ik niet van alles een beetje, maar van een beetje alles wilde weten. Daarom heb ik geïnvesteerd in diverse opleidingen en hebben we de keuze gemaakt om ons te richten op CV-ketels en airconditioning. Ook kunnen we klanten nu gerichter en beter helpen dan voorheen. Onze kennis, materialen en gereedschappen zijn precies gericht op hetgeen wat wij doen en daarmee haalt de klant nu de specialist in huis en dat wordt keer op keer op prijs gesteld.

Onze kennis, materialen en gereedschappen zijn precies gericht op hetgeen wat wij doen en daarmee haalt de klant nu de specialist in huis.

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we een uniek plansysteem ontwikkeld wat het voor de klant heel makkelijk maakt om met name onderhoudsafspraken in te plannen.

Wij zien de noodzaak van het verduurzamen van installaties in en hebben hiervoor ook de nodige kennis opgedaan. In 2017 hebben wij warmtepompen toegevoegd aan onze dienstverlening en hebben onze diensten gebundeld in een nieuwe naam: Klaassen Bouman.

Blije gezichten als de verwarming het weer functioneert doen me goed!

Ik wil iedereen helpen en doe mijn uiterste best dit tot een succes te brengen. Ik ben erg nauwkeurig en streef naar net vakwerk. Het belangrijkste voor mij is om klanten naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn en goed en net werk afleveren. Blije gezichten als de verwarming het weer functioneert doen me goed.

Ik voorzie u graag van goed advies. Wellicht tot snel!

José Klaassen

Arnold Bouman

Arnold Bouman

Ik ben Arnold Bouman, 36 jaar en woonachtig in Hegelsom. Begonnen in 2003 als installatiemonteur en heb daarvoor destijds de daarvoor benodigde diploma’s behaald. Mijn werkzaamheden bestonden uit het maken van complete installaties als water, gas en cv in met name de particuliere sector en kleine bedrijven.

Het helpen bij problemen en het voorkomen van problemen is waar mijn hart lag, dat is waarom ik doorgegroeid naar service- en onderhoudsmonteur.

Ik ben in 2008 ben doorgegroeid naar onderhoudsmonteur en later servicemonteur. Mijn werkzaamheden bestonden uit het onderhouden van gastoestellen, en het oplossen van storingen aan toestellen en installaties van alle fabrikanten. In 2013 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij een ander bedrijf vanwege mijn passie voor grotere en complexere installaties. In deze tijd heb ik ook de diploma’s behaald voor het werken met warmtepompen en airconditioninginstallaties.

In 2015 ben ik samen met José Klaassen als zelfstandig ondernemer gestart met Profitemp Klaassen Bouman. Omdat deze franchiseformule niet meer toereikend was voor onze diensten en toekomstvisie, hebben wij besloten vanaf 1 Januari 2017 verder te gaan onder de naam Klaassen Bouman.

Ik hou er niet van om half werk te leveren, en wil altijd voor een tien gaan. Niet voor de makkelijkste weg kiezen, maar voor de beste!

Wat mij als persoon typeert is dat ik een ‘puntje precies’ ben. Ik hou er niet van om half werk te leveren, en wil altijd voor een tien gaan. Niet voor de makkelijkste weg kiezen, maar voor de beste! Het belangrijkste in mijn werkzaamheden vind ik dat ik het met plezier doe. Ik haal er voldoening uit als ik een klant goed heb geholpen; een tevreden en goed geholpen klant is wat telt.

Ik kom graag eens bij u langs om nader kennis te maken!

Arnold Bouman


Klaassen Bouman

inmiddels zijn wij ruim 15 jaar een veelgevraagd partner in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland

Neem contact met ons op