Klaassenbouman-106

Over Klaassen Bouman Specialist in airco, CV en warmtepompen

Klaassen Bouman is een installatiebedrijf uit Horst. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van airco’s, centrale verwarmingen en duurzame oplossingen als warmtepompen. Inmiddels zijn wij ruim 15 jaar een veelgevraagd partner in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Specialist in airco, CV en warmtepompen

Klaassen Bouman is geen doorsnee installateur. Wij richten ons specifiek op CV-installaties, klimaatbeheersing en warmtepompen. Hiermee hebben wij ruime ervaring en kennen alle ins en outs. U ontvangt van ons altijd de best passende oplossing na het juiste advies. Onze uitgebreide voorraad, ruime werkplaats en modern wagenpark zorgen ervoor dat wij u altijd snel en goed van dienst kunnen zijn.

Netjes en kwalitatief goed werk staat op één

Het is erg belangrijk om altijd netjes te blijven werken, dit vinden wij voor onszelf en voor u als klant erg belangrijk. Wij zorgen voor een geordende werkomgeving en bij oplevering laten wij alles opgeruimd achter. Onze passie voor vakmanschap vertaalt zich in het mogen dragen van branche-gerelateerde keurmerken. Zo zijn wij F-gassen gecertificeerd, dragen wij het OK-CV keurmerk en hebben wij een SEI-erkenning (Stichting Erkenning Installatiebedrijven). Dit zorgt ervoor dat u altijd een specialist in huis haalt.

Afspraak is afspraak

Wij weten hoe vervelend het is als er problemen zijn met uw CV-installatie of airco in hele warme of koude dagen. Tijdens zo’n momenten wilt u zeker weten dat u tijdig geholpen wordt op het afgesproken moment.

Klaassenbouman-119

Direct onze beschikbaarheid inzien? Middels ons eigen digitaal portaal kunt u heel eenvoudig afspraken plannen of wijzigen.

Via ons eigen Klaassen Bouman Portaal kunt u met uw eigen pc, tablet of telefoon een afspraak plannen en wijzigen. Ook spoedafspraken zijn eenvoudig en direct te plannen. U ziet dan meteen wanneer wij beschikbaar zijn en krijgt per ommegaande een bevestiging in uw mailbox.

IMG_8875

Duurzame oplossingen

Duurzaamheid is de laatste jaren een steeds belangrijker onderwerp van gesprek geworden. Ook Klaassen Bouman is zich bewust van de noodzaak om te zoeken naar andere energiebronnen en duurzamere oplossingen. Wij hebben ons de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van warmtepompinstallaties. Daarnaast werken wij samen met CMS energiesystemen om ook de koppeling te kunnen maken met zonnepanelen en mogelijkheden voor energieopslag.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS