IMG_6507

CV installatie gedegen kennis van cv-systemen

Een behaaglijke temperatuur in de woonkamer, een lekkere warme douche of heet water uit de kraan; het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar uw CV-ketel is hiervoor continue aan het werk en maakt jaarrond vele uren.

Een belangrijke keuze

Iedere vraag is weer anders, iedere toepassing verschilt; de keuze voor een goede CV-ketel is enorm belangrijk. Hierbij is het van belang om ook verder vooruit te kijken en ervoor te zorgen dat u een ketel heeft die ook aan uw vraag kan blijven voldoen. Wij adviseren in traditionele cv-installaties, HR-ketels en warmtepompen.

Een nieuwe CV-installatie is een keuze voor meer dan 15 jaar, dus wel zo belangrijk dat u goed geholpen wordt.

Een nieuwe CV-installatie is een keuze voor ruim 15 jaar, dus daarom is het van belang dat u geholpen wordt met het juiste merk en model, passend bij uw situatie. De gewenste capaciteit, het energieverbruik en de locatie spelen hierbij een grote rol.

Klaassenbouman-119

Installatie van een CV-ketel

Met de juiste keuze maken voor een CV-installatie helpen wij u graag, hiervoor komen wij vrijblijvend bij u inventariseren. Iedere situatie is anders en kan onmogelijk goed op afstand worden beoordeeld. Een keuze kan alleen gemaakt worden na eerlijk advies van een specialist; Klaassen Bouman helpt u hierbij. Installeren gebeurt altijd zonder onnodige installatiehinder en dit neemt meestal niet meer dan één werkdag in beslag. Zo weet u zeker dat u er de komende periode weer warmpjes bij zit.

Service & onderhoud voor uw CV

Velen zien pas hoe belangrijk de CV-ketel is, op het moment dat deze defect is en er géén warm water meer uit de kraan komt. Dit is enorm vervelend en dient dan ook voorkomen te worden. Klaassen Bouman biedt onderhoudsabonnementen aan, zodat beginnende problemen in uw CV-installatie tijdig kunnen worden gesignaleerd en verholpen. Afhankelijk van uw wensen maken wij een onderhoudsplan, zodat u zorgeloos kunt genieten van warmte in huis. Bekijk onze onderhoudsabonnementen voor de mogelijkheden.

Klaassenbouman-1

Reparatie van uw CV

U merkt het vaak direct als er iets mis is met uw CV-ketel. In het ergste geval heeft u géén warm water meer of kou in huis, maar ook ongewone geluiden of problemen met de watertoevoer komen regelmatig voor. Deze signalen moet u altijd serieus nemen om erger te voorkomen. 

Wij analyseren en stellen een diagnose. Daarna gaan we direct aan de slag en lossen het probleem vaak binnen één uur op.

Mocht uw CV-ketel onverhoopt defect zijn, dan zorgen wij ervoor dat het defect snel en vakkundig wordt opgelost. Wij komen dezelfde dag nog bij u langs om het probleem te verhelpen en zorgen ervoor dat dit netjes en geruisloos verloopt. En door onze gedegen kennis van cv-systemen is het probleem vaak binnen één uur alweer verholpen.

Klaassen Bouman

Met een abonnement wordt uw ketel regelmatig geïnspecteerd, onderhouden en schoongemaakt.

Onze abonnementen