Airco

Airco uitgebreide kennis van alle systemen

Een airconditioning is een aangename oplossing voor klimaatregeling in warme maar ook in koude dagen. Temperatuur en luchtvochtigheid kunnen middels een airco precies worden ingesteld, zodat u altijd verzekert bent van een ideaal klimaat in elke gewenste ruimte.

Voor elke ruimte een passende oplossing

Een airconditioning is niet alleen maar een toepassing die men ziet in grote gebouwen; klimaatbeheersingssystemen worden de laatste jaren veelvuldig ingezet voor allerhande ruimtes en voorzien ook vele woningen van een prettig klimaat in zomer én winter.

De airco heeft al geruime tijd haar intrede gedaan in de woning in Nederland. Weg met het klamme gevoel in warme maanden en welkom heerlijke nachtrust.

Airconditioning kan worden geplaatst in uw woning, maar is daarnaast ook van toegevoegde waarde in bedrijfsmatige ruimtes. De gasten in uw zaak kunnen comfortabel winkelen, dure apparatuur in de serverruimte blijft goed werken en door een goed klimaat gaat de productiviteit van uw medewerkers ook sterk omhoog!

Toshiba binnen-unit

Installatie van een nieuwe airco

Een goed advies bij het bepalen voor de keuze van de juiste airco-installatie is enorm belangrijk. De airco kent een binnen- en buitendeel wat moet worden geïnstalleerd. Wij komen altijd vrijblijvend bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Middels een goede inventarisatie vooraf, kunnen tocht- en geluidsklachten achteraf worden voorkomen.

Klaassen Bouman is dé specialist die er met het juiste advies voor zorgt dat u jarenlang kunt genieten van uw investering. Wij zijn F-gassen gecertificeerd.

Service & onderhoud voor uw airco

Onderhoud van uw airco-installatie is erg belangrijk; zo voorkomt u dat bacteriën zich gaan vermenigvuldigen in uw installatie. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat de airco niet onnodig veel stroom gaat verbruiken en uitval van de installatie kan worden voorkomen. Regelmatig onderhoud zorgt er tevens voor dat:

  • uw airco goed blijft werken;
  • het rendement van uw airco niet achteruit gaat;
  • een gezond klimaat gegarandeerd blijft;
  • de airco is gegarandeerd is van een langere levensduur.

Een handige en voordelige keuze is ons onderhoudsabonnement. Hiermee zorgt u dat uw airco met regelmaat wordt bekeken en problemen worden voorzien. Dit onderhoud is heel gemakkelijk zelf te plannen middels ons eigen portaal. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op.

buiten-units

Reparatie van uw airco

Een goede airco-installatie werkt geruisloos en zorgt dat u ongemerkt altijd voorzien bent van het door u gewenste klimaat. Als er problemen zijn met de airco – vooral bij warme dagen – dan merkt u dit meteen. Wij van Klaassen Bouman onderstrepen het belang van een goed leef- en werkklimaat en proberen problemen met uw airco installatie altijd met spoed op te lossen.

Mocht uw klimaatinstallatie onverhoopt defect zijn, dan zorgen wij ervoor dat het probleem snel en vakkundig wordt opgelost. Door onze uitgebreide kennis van alles systemen én een groot assortiment aan materialen, lossen wij elk probleem snel, geruisloos en vakkundig voor u op.

Klaassen Bouman

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op